Mustikkavispipuuro

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

163 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • vesi
  • mustikka
  • mannasuurimo
  • taloussokeri
  • ruokokidesokeri

Mustikkavispipuuro
4-6 annosta

1 l vettä
½ l mustikoita
1 ½ -2 dl  mannasuurimoita
1 dl talous-, tai ruokokidesokeria

Mittaa kattilaan vesi ja mustikat, anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Lisää höyryävään nesteeseen vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri.

Vaahdota jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Käytä eri marjoja vaihdellen tai sekoituksina!

 

 

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä