1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (71 arvostelua, keskiarvo: 3,93 / 5)
Ladataan...

Mustikkavispipuuro
4-6 annosta

1 l vettä
½ l mustikoita
1 ½ -2 dl  mannasuurimoita
1 dl talous-, tai ruokokidesokeria

Mittaa kattilaan vesi ja mustikat, anna kiehua miedolla lämmöllä 10-15 minuuttia. Lisää höyryävään nesteeseen vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri.

Vaahdota jäähtynyt puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella.

Käytä eri marjoja vaihdellen tai sekoituksina!

 

 

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.