1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 4,13 / 5)
Ladataan...

Mukikakku on ihastuttava jälkiruoka tai kakun korvike.
Valmista kannellisiin purkkeihin ja ota mukaan retkelle tai kokoa annokset juomalaseihin.

Mukikakku
9-12 annosta

Taikina:
1 muna
1 ½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
150 g Cloetta Sprinkle Crispy mint -suklaata
1 tl leivinjauhetta
1 dl maitorahkaa, tuorejuustoa tai kermaa
1 dl öljyä tai sulatettua voita

Lisäksi:
150 g Cloetta Sprinkle Latte Crunchiatto -suklaata
2 dl vispikermaa
3 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
n. 20 marenkia
½ l tuoreita vadelmia tai muita marjoja

Riko kulhoon muna ja mittaa joukkoon sokeri ja vehnäjauhot.
Rouhi Cloetta Sprinkle Crispy Mint -suklaa karkeaksi rouheeksi ja lisää kulhoon.
Mittaa joukkoon leivinjauhe, maitorahka, tuorejuusto tai kerma ja öljy tai sulatettu voi.
Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille tai uunivuokaan tasaiseksi, mutta paksuhkoksi levyksi. Levyn mallilla ei ole väliä. Paista 200 -asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia. Jäähdytä.
Paloittele levy käsin paloiksi.
Paloittele Cloetta Sprinkle Latte Crunchiatto -suklaa syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä muutaman minuutin ajan, kunnes suklaa on sulanut. Sekoita suklaata sulatuksen aikana, jotta se ei pala.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Kokoa annokset kulhoihin tai laseihin siten, että laitat kerroksittain paloiteltua kakkulevyä, kermavaahtoa, murennettuja marenkeja ja tuoreita vadelmia. Valuta päälle sulatettua suklaata.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Cloetta

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.