1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (17 arvostelua, keskiarvo: 4,59 / 5)
Ladataan...

Valmista hauskat pääsiäismunat upean makuisesta Cloetta Sprinkle Mint & crispy rain ?suklaasta.
Nämä pääsiäiseen sopivat jälkiruokamunat on täytetty ihanalla minttusuklaa-mascarponevaahdolla.

Osallistu samalla arvontaan ja voita kokonainen myyntierä Cloetta Sprinkle Mint & Crispy rain suklaata! Kerro tämän reseptin alla mitä sinä tekisit laatikollisella suklaata? Kaikkien sunnuntaina 15.03 klo 23.59 mennessä vastauksen jättäneiden kesken arvotaan laatikollinen suklaata.

Minttusuklaa-pääsiäismunat suklaavaahdolla
8 annosta

200 g Cloetta Sprinkle Mint & crispy rain ?suklaata

Lisäksi:
8 vesi-ilmapalloa

Täyte:
200 g Cloetta Sprinkle Mint & crispy rain -suklaata
1 dl vispikermaa
100 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria

Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Jäähdytä hyvin!
Puhalla vesi-ilmapallot ja sivele niiden pintaan keskiosasta alaspäin pullasudilla tai lusikalla sulanutta suklaata paksu kerros.
Laita pallot leivinpaperin päälle lautaselle ja nosta lautanen jääkaappiin, kunnes suklaa on jähmettynyt.

Valmista täyte.
Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja sulatettu suklaa, sekä vaniljasokeri.

Puhkaise vesi-ilmapallot nuppineulalla tai saksilla ja irrota ne suklaasta.
Pursota suklaatäyte munien sisälle ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: