1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Nyt on omenoiden aika!
Kun perinteiset omenapiirakat, kiisselit ja hillot on valmistettu, on aika siirtyä maistelemaan hieman erilaista jälkiruokaa ihanista kotimaisista omenoista.

Meksikolainen omenapiiras
6 annosta

6 kpl Soft Tortilloja
3 omenaa kuorittuina ja kuutioituina
1/2 dl vettä
3/4 dl ruokokidesokeria
1/2 tl kanelia tai 1 kanelitanko
1 tähtianis

Lisäksi:
ruokosokerisiirappia tai vaaleaa siirappia
jäätelöä tai vaniljavaahtoa

Kuori ja kuutioi omenat.
Lisää ne kasariin yhdessä veden ja ruokokidesokerin kanssa.
Laita joukkoon kanelia tai kanelitanko, sekä tähtianis.
Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes omenat pehmenevät.

Jaa täyte lämmitettyjen tortillojen pinnalle ja käännä taskuiksi.
Tarjoa vaniljajäätelön tai vaniljavaahdon kanssa.
Valuta päälle ruokosokerisiirappia tai vaaleaa siirappia.