1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,75 / 5)
Ladataan...

Rostenin leipomon uutuuksissa on innovatiivisia makuvaihtoehtoja.
Riisikrokantti ja Kaura-suklaa Siemenrapeat Välipalakeksit sopivat myös jälkiruokien valmistukseen. Ne sopivat keksien ja myslien tapaan hyydytettyjen kakkujen pohjaksi ja jälkiruokien rapeaksi lisäkkeeksi. Tuotteet ovat lisäaineettomia, proteiinipitoisia, runsaskuituisia ja ne sisältävät vähemmän suolaa. Snacksit on leivottu Suomessa kotimaiseen viljaan.

Tämä on ihastuttava jälkiruoka, välipala tai herkku raikkaan makean nälkään.
Voit valmistaa näitä helposti isonkin määrän. Rouhi Siemenrapeat Välipalakeksit etukäteen valmiiksi ja valmista täyte pursottimeen. Näin saat koottua annokset vaikka vieraiden jo odottaessa.

Marjaisa kerrosjälkiruoka
10 annosta

10 kpl Rostenin leipomon Siemenrapeat Välipalakeksit Kaura-suklaa
6-8 Rostenin leipomon Siemenrapeat Välipalakeksit Riisikrokantti
1 ½ dl hunajaa
5 dl mustikoita tai pensasmustikoita
2 ½ dl kuohu- tai vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
¾ dl hunajaa
2 tl vaniljasokeria
½ sitruunan raastettu kuori
5 dl vadelmia
(mansikoita)
sitruunamelissaa

Rouhi Kaura-suklaa ja Riisikrokantti välipalakeksit työlaudalla karkeaksi rouheeksi.
Jaa kaura-suklaamuru ja mustikat tai pensasmustikat annoskulhojen tai lasien pohjalle ja valuta päälle hieman hunajaa.
Vaahdota kuohu- tai vispikerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, hunaja, vaniljasokeri ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori.
Pursota täyte kulhoihin ja laita päälle riisikrokanttimurua ja vadelmia ja halutessasi mansikoita.
Koristele vielä sitruunamelissalla.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Löydät lisää hästägeillä:
# siemenrapeat
# siemenrapeatvälipalakeksit
# leipomorosten

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Respeptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.