1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Monen kotipihassa aitakasvina kasvaa marja-aroniapensaita, jonka
marjoja voi runsaan pektiinipitoisuutensa vuoksi hyötykäyttää
erityisesti hyytelöiden ja mehujen valmistukseen.
Marja-aroniat itsessään eivät ole kovin maukkaita, mutta sopivat hyvin muiden marjojen seurana muihinkin jälkiruokiin.

Marja-aronia-mustikkarahka 6:lle

2 1/2 dl Flora vanillaa
500 g maitorahkaa
3/4 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl mustikoita
2 dl marja-aronioita

Vaahdota Flora vanilla.
Lisää joukkoon rahka, sokeri, vaniljasokeri ja marjat.

Tarjoa välipalana, jälkiruokana tai  vaikkapa kakun täytteenä.