1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (21 arvostelua, keskiarvo: 2,95 / 5)
Ladataan...

Mansikka-raparperikiisseli

Pilko raparperinvarret pieniksi paloiksi, pehmennä niitä sokerin kanssa kattilassa viitisen minuuttia. Näin saat kiisselin valmiiksi nopeammin, kuin keittämällä niitä alusta asti vedessä. Lisää joukkoon vettä ja mansikoita. Keittele vielä hetki. Jos haluat ettei mansikat hajoa joukkoon, lisää ne vasta loppuvaiheessa. Suurusta höyryävä kiisseli veteen sekoitetuilla perunajauhoilla. Kiehauta sen verran, että kiisseli pulpahtaa, älä keitä. Tarkista maku, lisää sokeria tarvittaessa.

Kaada kiisseli tarjoilukulhoon, ripottele pinnalle sokeria. Tarjoa kiisseli maidon, vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.