
- Annoksia: 8
- Valmistusaika: 45 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: juhlat, perheelle
Mansikka-banoffee
Ainekset
- kandisokerikeksi - 270 g
- voi - 75 g (sulatettu)
- margariini - (vaihtoehto)
- makeutettu kondensoitu maito - 1 prk (n. 300 g)
- kuohukerma - 2 ½ dl
- vispikerma - (vaihtoehto)
- sokeri - 2 rkl
- vaniljasokeri - 1 tl
- Koristeluun:
- tuore mansikka - ½ l
- banaani - (vaihtoehto)
- tuore minttu
Allergeenit
- maito
- mansikka
- vehnä
Mansikka-banoffee
8 annosta
270 g kandisokerikeksejä
75 g sulatettua voita tai margariinia
1 prk (n. 300 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
2 ½ dl kuohukermaa tai vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
½ l mansikoita, banaaneja tai muita marjoja tai hedelmiä
tuoretta minttua
Hienonna kandisokerikeksit tehosekoittimessa.
Sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini.
Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 20-22 cm.
Laita pohja jääkaappiin puoleksi tunniksi kovettumaan.
Levitä päälle varovasti karamellisoitu kondensoitu maito.
Vaahdota kuohukerma tai vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Levitä kerma pinnalle ilmavasti.
Koristele mansikoilla, banaaniviipaleilla tai muilla marjoilla tai hedelmillä, sekä tuoreella mintulla.
ps. irtopohjavuokia löydät esim. täältä

- Annoksia: 8
- Valmistusaika: 45 minuuttia
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: juhlat, perheelle
Mansikka-banoffee
Ainekset
- kandisokerikeksi - 270 g
- voi - 75 g (sulatettu)
- margariini - (vaihtoehto)
- makeutettu kondensoitu maito - 1 prk (n. 300 g)
- kuohukerma - 2 ½ dl
- vispikerma - (vaihtoehto)
- sokeri - 2 rkl
- vaniljasokeri - 1 tl
- Koristeluun:
- tuore mansikka - ½ l
- banaani - (vaihtoehto)
- tuore minttu
Allergeenit
- maito
- mansikka
- vehnä