1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 2,82 / 5)
Ladataan...

Rahkan teossa nyt ei ihmeitä voi mokata, mutta isoja määriä tehdessä on hyvä olla jonkinlainen käsitys siitä, missä suhteessa aineksia käyttää. Itse laitan yleensä kutakuinkin saman verran paino-osissa maitorahkaa, kermaa/vispicremeä ja makua antavaa ainesta. Tässä tapauksessa suurtalouksille myytävää mangososetta, jota tukut myyvät. Tavallisista kaupoista en ole sosetta vielä tavannut, mutta säilykemangon voi kyllä jauhaa.

Mangorahka

2 1/2 dl vispikermaa
250 g maitorahkaa

250 g mangososetta
sokeria maun mukaan
vaniljasokeria

Vatkaa vispikerma vaahdoksi, lisää muut aineet, sekoita tasaiseksi. Jaa annoskulhoihin tai laita tarjolle isommassa kulhossa.