1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Kuivatut hedelmät käyvät kiisselien, jälkiruokien ja puurojen valmistukseen.
Tein kiisseliä kuivatusta mangosta . Liotin mangoa ensin yön yli väljässä vedessä kulhossa.

Mangokiisseli neljälle

50-70 g kuivattua mangoa + vettä liotukseen
7 dl vettä
1 1/2 dl sokeria
1 rkl perunajauhoja + 1/2 dl vettä

Liota mangoa vedessä, jotta se pehmenee, kaada liotusvesi pois.
Soseuta mango sauvasekoittimella.
Laita kattilaan vesi ja soseutettu mango, sekä sokeri, kuumenna, kunnes neste höyryää.
Sekoita vesi ja perunajauhot keskenään, kaada neste ohuena nauhana höyryävään liemeen.
Anna pulpahtaa.

Kaada kiisseli kulhoon ja ripottele pinnalle hieman sokeria.