1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 3,73 / 5)
Ladataan...

Kevään jälkiruoissa maistuu hedelmät ja väri tuo pöytään iloa ja toivoa. Kesä on kohta täällä. Pääsiäispöytäänkin sopiva jälkiruoka valmistuu muutamassa minuutissa helpoista raaka-aineista. Voit jättää reseptistä myös liivatelehdet pois, ne antavat jälkiruokaan vain hieman kiinteyttä.

Mango-passionmousse

(3 liivatelehteä + vettä)
2 dl vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
5 dl mangososetta
2 passionhedelmän siemenet
2 tl vaniljasokeria
½-¾ dl sokeria
(½ dl kiehuvaa vettä)

Mikäli haluat käyttää liivatteita, laita kaksi liivatelehteä likoamaan väljään kylmään veteen.
Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon mascarponejuusto, mangosose, passionhedelmän siemenet, vaniljasokeri ja sokeri. Tarkista maku.
Kiehauta vesi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Kaada liivateliemi ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen. Jaa annoskulhoihin tai isoon tarjoilukulhoon ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Ilman liivatetta voit tarjota moussen heti.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.