1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,50 / 5)
Ladataan...

Tämä kevään juhliinkin sopiva jälkiruoka on helppo valmistaa ja se herättää ihastunutta huokailua ruokapöydässä. Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä. Bonne Mangosose on sataprosenttista mangososetta ilman lisättyä sokeria. Se maistuu herkulliselta sellaisenaan ja maustaa upeaksi erilaiset jälkiruoat ja leivonnaiset.

Mango-karamellijälkiruoka
4 annosta

5 dl vispikermaa
1 prk (n. 300 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
1 tl vaniljasokeria
5 dl Bonne Mangososetta 100 %
24 kpl savoiardikeksejä

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon karamellisoitu kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
Laita Bonne Mangosose syvälle lautaselle ja kääntele savoiardikeksit mangososeessa. Laita mangososeessa käännellyt keksit kerroksittain karamellivaahdon kanssa suureen jälkiruokakulhoon tai annoskulhoihin.
Anna jälkiruoan seistä vähintään muutama tunti tai yön yli jääkaapissa ennen tarjoilua.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.