1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (14 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Alkukevään suurin ruokajuhla on lähellä. Pääsiäisenä mämmin voi tarjoilla myös kerrosjälkiruokana. Kuohkea vaniljainen vaahto pehmentää mämmin makua. Helppo ja hauska jälkiruoka pääsiäispöytään!

Mämmi-trifle
n. 10 annosta

2 1/2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
200 g vaniljarahkaa
700 g mämmiä
1/2 pkt LU Ruis Digestivejä tai 1 pkt LU Bastogne Kandisokeri & Kaneli -keksejä

Vaahdota vaniljakastike, lisää joukkoon vaniljarahka.
Murusta osa kekseistä tai paloittele reiluhkoiksi paloiksi.
Jaa kerroksittain vaniljavaahto-rahkaseosta, mämmiä ja keksinmuruja.

Nosta pinnalle pala keksiä.