1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Luumurahka on ihastuttava loppuvuoden jälkiruoka, joka on myös odotettu joulupöydän makea tarjottava. Voit valmistaa sen jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan, joskin valmistus on erittäin helppoa myös tarjoilupäivänä ja vie vain hetken. Voit halutessasi ripotella joukkoon tai pinnalle piparkakkumuruja.

Luumurahka
4-6 annosta

2½ dl vispikermaa
250 g maitorahkaa
¾-1 purkki luumumarmeladia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Fariinisokeria

Koristeluun:
pilkottuja kuivattuja luumuja tai piparkakkumuruja

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, sekä luumumarmeladia maun mukaan. Mausta vielä vaniljasokerilla ja fariinisokerilla.
Tarkista maku.
Koristele halutessasi annokset kuivatuilla luumuilla tai piparkakkumuruilla.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Dansukker

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.