1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,60 / 5)
Ladataan...

Pimeän ajan jälkiruoassa maistuu mausteet ja luumumarmeladilla maustettu kerma-rahkatäyte.
Nauti glögin kanssa.

Luumu-kerrosjälkkäri
4 annosta

1/2 pussia Keski Vaniljatankoja
3 dl vaaleaa glögiä

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1 dl sokeria tai maun mukaan
2 tl vaniljasokeria
1/2-1 tl kanelia
100-150 g luumumarmeladia

Puolita vaniljatangot pituussuunnassa ja leikkaa suupaloiksi.
Laita palat kulhoon ja kaada päälle vaaleaa glögiä. Sekoittele, jotta palat kostuvat tasaisesti.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka.
Mausta sokerilla, vaniljasokerilla ja kanelilla.

Jaa vaahto kahteen osaan ja sekoita toiseen luumumarmeladi.
Annostele vaahdot kerroksittain kostutettujen vaniljatankopalojen kanssa juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: