1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Pääsiäisenä herkutellaan tutuilla mauilla hieman tavallisuudesta poikkeavassa muodossa.
Valmista tämä herkku köyhien ritareiden tapaan.

Limpukka-ritarit
4 annosta

4 Pågen Limpukka leipäviipaletta
1 muna
1 dl maitoa
vaniljatankoa myllystä rouhittuna
voita paistamiseen

Lisäksi:
200 g mämmiä
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
½  dl sitruunatahnaa (lemon curd)
vaniljatankoa myllystä
tuoreita hedelmiä

Riko muna lautaselle ja kaada maito toiselle lautaselle.
Leikkaa leipäviipaleet vinottain puoliksi.
Kastele Limpukka-viipaleet munassa ja vaniljatangolla maustetussa maidossa.

Kuumenna voi pannulla ja anna vaahdon laskeutua.
Paista leipäviipaleet molemmin puolin rapeiksi.
Laita lautaselle toinen leipäviipale ja laita päälle keko mämmiä.
Vaahdota vaniljakastike ja vatkaa joukkoon sitruunatahna. Mausta rouhitulla vaniljatangolla.
Laita mämmin seuraksi sitruunaista vaniljavaahtoa.
Nosta päälle toinen leipäviipale.
Piristä annosta tuoreilla hedelmillä.

Nauti!

Reseptin laatinut:

 Reseptin tarjoaa: