1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Valmista nämä uunin kestävissä pienissä kulhoissa tai kupeissa, tai isommasta astiasta, josta
jokainen voi annostella oman annoksensa.

Leipäjuustoa vaniljakastikkeessa ja mustikka-passiohilloa

3 ½ dl mustikoita
½-1 passiohedelmän siemenet
1 rkl vettä
2 dl hillosokeria
ripaus kanelia tai kanelitanko
ripaus rouhittua vaniljatankoa
200 g leipäjuustoa
1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
ripaus rouhittua vaniljatankoa

Leipäjuustoa ja vaniljakastiketta

Laita mustikat kasariin ja halkaise passiohedelmä.
Koverra passiohedelmän liha mustikoiden joukkoon. Lisää vesi.
Kuumenna kiehumispisteeseen.
Lisää hillosokeri, ripaus kanelia tai kanelitanko, sekä hieman jauhettua vaniljatankoa.
Anna kiehua hiljalleen sekoitellen noin 5-10 minuuttia. Jäähdytä hillo.
Paloittele leipäjuustot uunin kestäviin pieniin tai isompaan kulhoon ja valuta päälle vaahtoutuva,mutta vaahdottamaton vaniljakastike. Rouhi joukkoon hieman vaniljatankoa.

Laita juustopaistos 200-asteiseen uuniin, kunnes juusto on lämmennyt hieman.

Tarjoa seuraksi jäähtynyttä hilloa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.