1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Mikä kuuluisi enemmän kesään kuin ihanat räiskäleet. Toisaalta, räiskäleitähän voi nauttia läpi vuoden. Järjestä ihanat lettukestit ja laita lettupannu kuumaksi. Näissä räiskäleissä maistuu lakritsi niin taikinassa kuin täytteessäkin.

Lakritsiräiskäleet
6 isoa räiskälettä

½ l maitoa
2 kananmunaa
ripaus suolaa
3 dl vehnäjauhoja
½-3/4 dl sulatettua voita tai rypsiöljyä
3 rkl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
voita paistamiseen

Lisäksi:
1 l vaniljajäätelöä
Kouvolan Lakritsia
Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
tuoreita marjoja maun mukaan

Lakritsiräiskäleet

Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
Sekoita joukkoon suola ja vehnäjauhot, sekä sulatettu voi tai rypsiöljy ja Lakritsijauhe. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.
Kuumenna räiskälepannu ja lisää nokare voita. Kun voi on sulanut ja hieman ruskistunut, lisää kauhallinen taikinaa ja anna valua reunoja myöten. Paista keskilämmöllä molemmin puolin.
Tarjoa lakritsiräiskäleiden kanssa vaniljajäätelöä, lakritsipaloja, lakritsijauhetta ja tuoreita marjoja.

Kutsu perhe herkuttelemaan!

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Kouvolan Lakritsi
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.