1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskimäärä: 4.71/5.00)
Ladataan...

Kookospannacotta on tyylikäs juhlajälkiruoka.
Tarjoa seuraksi marinoituja marjoja.
Valmista pannacotta jo edellisenä päivänä jääkaappiin.
Lusikoi marjat päälle vasta hetki ennen tarjoilua.

Kookospannacotta ja marinoidut marjat
4 annosta

4 dl kookosmaitoa
1 dl maitoa tai kermaa
1 dl hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria
½ tl kardemummaa

Marinoidut marjat:
2 dl marjoja
3 rkl ruokosokerisiirappia
yhden limen puristettu mehu
1-2 limenlehteä hienonnettuna

Mittaa kookosmaito ja maito tai kerma kattilaan. Lisää hyytelösokeri Multi, vaniljasokeri ja kardemumma.
Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia.
Kaada seos jälkiruokakulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli jähmettymään.

Laita marjat, ruokosokerisiirappi ja yhden limen puristettu mehu kulhoon. Hienonna joukkoon limenlehdet. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Jaa marjat hyytyneiden pannacottien päälle.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.