1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Aurinko paistaa! Kevät on täällä.

Nyt on hyvä syy herkutella ja nauttia lisääntyneestä valon määrästä. Hedelmät piristävät. Kokeile!

Keväinen hedelmärinkeli
1 annos

1 Keski Vaniljarinkeli
1-2 rkl voita paistamiseen
¼ banaania
viipale vesimelonia
viipale cantaloupe-melonia
1 rkl vaaleaa siirappia tai agavesiirappia
1-2 tl paahdettuja pinjansiemeniä
1 pallo vaniljajäätelöä

Halkaise Vaniljarinkeli.
Kuumenna voi pannulla ja paista rinkelinpuolikkaat leikkauspinta alaspäin pannulla.
Puolita puolikas banaani pituussuunnassa ja paista molemmin puolin kuumalla pannulla.
Paloittele vesimeloni ja cantaloupe-meloni sopiviksi suupaloiksi.

Laita paistettu rinkelinpuolikas lautaselle ja kasaa päälle melonipaloja ja banaania.
Valuta pinnalle hieman siirappia.
Pyöräytä seuraksi jäätelöpallo ja koristele annos paahdetuilla pinjansiemenillä.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa: