1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelut, Keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...

Kesäinen kerrosjälkiruoka valmistetaan tuoreesta raparperista, raikkaista vadelmista ja mansikoista, sekä rapeasta ja kesän makuisesta kaurakeksistä.

Kesäinen kerrosjälkiruoka

4-6 annosta

3 reilunkokoista raparperinvartta viipaleina
1 rkl vettä
1/2 dl sokeria
1/2 tl kanelia

2 dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
1-2 tl vaniljasokeria
3/4 dl sokeria
1 tl sitruunan kuoriraastetta

n. 20 Jyväshyvä Kaurakeksiä reiluiksi paloiksi murennettuna
4 dl vadelmia ja/tai mansikoita

Laita viipaloidut raparperit, vesi, sokeri ja kaneli kasariin ja hämmentele, kunnes raparperit hieman pehmenevät.

Vaahdota vispikerma, sekoita joukkoon maitorahka, vaniljasokeri ja sokeri, sekä hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste. Tarkista maku.

Annostele jälkiruokakulhoihin kerroksittain pehmennettyä raparperia, kerma-rahkaseosta, marjoja ja rapeaa kaurakeksiä.

Nauti!

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.