1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 3,60 / 5)
Ladataan...

Kermapannacotta on aina tyylikäs tarjottava jälkiruoaksi. Valmista syksyn omenoista upea salmiakkikompotti seuraksi.

Kermapannacotta ja salmiakki-omenakompotti
4 annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri multia
1 tl vaniljasokeria

Lisäksi:
4 omenaa
1-2 tl kanelia
1 dl hillosokeria
½-¾ dl Haganol Apteekin Salmiakki Mixeriä TAI maun mukaan

Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri multi kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen.
Anna kiehua puoli minuuttia. Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta kylmään hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Valmista seuraksi salmiakilla maustettu omenakompotti.
Kuori ja kuutioi omenat.
Laita ne kattilaan kanelin ja hillosokerin kanssa. Lisää Salmiakki Mixer ja anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia, tai kunnes omenat ovat pehmenneet sopivasti.
Jäähdytä ja tarjoa kermapannacottan kanssa.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Haganol

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.