1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (50 arvostelua, keskiarvo: 3,60 / 5)
Ladataan...


Useat gluteenitonta ruokavaliota noudattavat voivat syödä puhtaasti tuotettua kauraa.
Tämä pannari maistuu kuten vehnäjauhoillakin tehty pannukakku.
Ihanaa raikkaan hillon kanssa!

Kaurapannari

uunipellillinen

1 l Oatly kaurajuomaa
4 munaa
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2 tl suolaa
1 dl öljyä
1 tl vaniljasokeria

Sekoita pannarin ainekset sekaisin ja anna turvota mielellään puoli tuntia.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225 asteessa puoli tuntia, tai kunnes pinta on hyytynyt ja saanut kauniin värin.

Tarjoa marjojen ja ruokosokerisiirapin kanssa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.