1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Suklaisen jälkiruokavaahdon valmistat hyvinkin helposti. Näyttävyyttä ja raikkautta annokseen saat tarjoamalla seuraksi erilaisia hedelmiä tai värikkäitä marjoja.
Tästä riittää monelle, koska annoksen ei tarvitse makeutensa puolesta olla suuri.

Kahden suklaan vaahto
6-8 annosta

5 dl Flora vispiä
150 g tummaa suklaata
100 g valkosuklaata

marjoja tai hedelmiä, esimerkiksi longaneita (säilykkeenä, valutettuna)

Vaahdota Flora vispi.
Paloittele suklaat eri lautasille ja sulata puolen minuutin jaksoissa mikroaaltouunissa, kunnes suklaat ovat sulaneet.
Jaa vaahto kahteen osaan ja sekoita toiseen valkosuklaa, toiseen tumma suklaa.
Jaa annokset pieniin kulhoihin ja laita tarjolle marjoja tai hedelmiä.

Vinkki! Tämä vaahto käy moussen tapaan myös kakun väliin täytteeksi ja pysyy loistavasti sisällä ilman liivatteitakin!