1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Tämä ihana jälkiruokaresepti on alkujaan naapurimaastamme Virosta.
Voit valmistaa jälkiruoan jääkaappiin odottamaan jo edellisenä päivänä.
Mainio päätös myös jouluaterialle.

Jouluinen kerrosjälkiruoka
4-6 annosta

150 g Maalahden Limppua
25 g voita
¼ tl kanelia
½ dl sokeria

Lisäksi:
2 ½ dl vispikermaa
200 g maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
200 g lakkoja, karpaloita, puolukoita tai muita marjoja TAI hilloa

Jouluinen kerrosjälkiruoka

Rouhi Maalahden Limppu yleiskoneen leikkurinterällä melko hienoksi rouheeksi.
Sulata voi pannulla ja lisää leipärouhe. Kääntele aluksi kovalla lämmöllä ja lisää joukkoon kaneli ja sokeri. Tiputa lämpöä ja anna paistua rapeaksi välillä käännellen. Nosta sivuun.
Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon maitorahka ja vaniljasokeri.
Kokoa jälkiruoka annosmaljoihin kerroksittain tai yhteen isompaan jälkiruoka-astiaan.
Muista lisätä kerrosten väliin myös marjat tai hillo.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Maalahden Limppu

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.