1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua, keskiarvo: 3,75 / 5)
Ladataan...

Jogurttinen mansikkamisu on ihana kesäjälkiruoka, joka valmistuu helposti. Kokoa kerroksittain aineksia reunalliseen vuokaan tai vaikka annoskulhoihin. Kannelliseen hillopurkkiin kasattuna annos on mainio retkieväs tai vaikka grilliruoan jälkiruoka.

Jogurttinen mansikkamisu
4 annosta

1 dl vahvaa kahvia juomana
2 rkl mantelilikööriä
10-12 savoiardikeksiä
2 ½ dl vispikermaa
3 dl Salakis Turkkilaista jogurttia
½-¾ dl sokeria
1-2 tl vaniljasokeria
4 dl tuoreita mansikoita

Sekoita vahvan kahvin joukkoon mantelilikööri.
Kääntele savoiarikeksit liemessä sitä mukaa kun käytät niitä.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon turkkilainen jogurtti, sokeri ja vaniljasokeri. Tarkista maku.
Poista mansikoista kanta ja leikkaa lohkoiksi.
Kokoa annokset kerroksittain siten, että alla on kostutettuja keksejä, päällä jogurtti-kermavaahtoa ja päällä mansikoita. Toista kerrokset, kunnes ainekset ovat loppuneet.
Tarjoa kylmänä.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Salakis

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.