1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Turkkilaisesta jogurtista valmistat trendikkään ja herkullisen tarjottavan kevään ja kesän juhlissa. Voit valmistaa tämän suureen kulhoon tai pieniin annospikareihin. Vadelmat voit korvata myös muilla kesämarjoilla.

Herkullinen jogurttipannacotta
6 annosta

5 liivatelehteä
5 dl kuohukermaa
5 dl Salakis Turkkilaista Jogurttia
1 – 1½ dl hunajaa
2 tl vaniljasokeria
200 g vadelmia
1 limen raastettu kuori
1 limen mehu

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota kuohukerma ja sekoita joukkoon turkkilainen jogurtti.
Mausta hunajalla ja vaniljasokerilla. Vatkaa joukkoon vadelmat ja hyvin pestyn limen raastettu kuori. Tarkista maku.
Kuumenna limen mehu mikroaaltouunissa juomalasissa tai pienessä kasarissa. Liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Lisää liivateneste vadelmavaahtoon ohuena nauhana koko ajan sekoittaen.
Jaa seos jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin.
Nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Koristele annos halutessasi vadelmilla.

Tarjoa!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Salakis

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.