1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Tänään tein välipalaksi mustikkaista herkkua mustikkajauheesta.
Marjajauheet ovat käteviä lapsiperheissä, joissa lapset nirsoilevat marjojen kuorista, tai sinkkutalouksissa, joissa ei ole pakastinta.
Marjajauheet mahtuvat myös ahtaampaankin kaappiin, sillä ne ovat pienissä littanoissa pusseissa.

Helppo mustikkaherkku 4-6 annosta

1 pkt (n.150 g) luomu-mustikkatäytekeksejä
2,5 dl Kevyt vispiä vaahdotettuna
0,5 dl intiaanisokeria  (= luomu raakaruokosokeri)
0,5 dl taloussokeria
2 tl vaniljasokeria
0,5 dl mustikkajauhetta
500 g maitorahkaa

Murusta keksit jälkiruokakulhojen pohjalle, jätä muutama koristeeksi.
Vaahdota Kevyt vispi, lisää joukkoon sokerit ja mustikkajauhe, sekä maitorahka, vatkaa seos tasaiseksi.
Nostele vaahto keksinmurujen päälle, laita koristeeksi mustikkakeksinpalat ja muutama mustikka.

Voit valmistaa tämän muutamaa tuntia aiemmin tai täyttää kakun täytteellä. Väri syvenee seoksen seistessä kylmässä.

Luomu mustikkatäytekeksejä, intiaanisokeria ja mustikkajauhetta voi ostaa täältä.