1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Karamelleista saa vaihtelevaa makua leivonnaisiin ja jälkiruokiin.
Hedelmätoffeista keität jännänmakuisen kiisselin jälkiruoaksi.

Hedelmätoffeekiisseli
2-3 annosta

5 dl maitoa
20 kpl hedelmätoffeekarkkeja
(sokeria tarvittaessa)
1/2 dl maizenaa + tilkka maitoa tai vettä
1 tl vaniljasokeria

Mittaa kattilaan maito ja hedelmätoffeet.
Keitä miedolla lämmöllä, kunnes toffeet sulavat.
Sekoita maissitärkkelys ja neste tasaiseksi seokseksi ja lisää se ohuena nauhana höyryävään nesteeseen koko ajan sekoittaen.
Anna kiehua hiljalleen muutaman minuutin ajan.
Mausta valmis kiisseli vaniljasokerilla.