1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Itse valmistettu mysli on herkullista. Sitä voi käyttää aamu-, väli-, tai iltapalojen lisukkeena jugurtin ja viilin kanssa, tai ujuttaa mukaan erilaisiin leivonnaisiin.
Voit itse säädellä ainesten suhteita ja saat juuri sellaisen myslin, josta itse pidät. Hyödynnä myslin valmistuksessa kuivattuja marjoja ja hedelmiä.

Hedelmäinen kotimysli

3 dl kaurahiutaleita
1 dl pähkinärouhetta
1/2-1 dl ruokokidesokeria
2 dl kuivattuja hedelmiä ja marjoja (esimerkiksi rusinoita, omenoita, aprikoosia, karpaloita, ananasta, papaijaa, mangoa, mustikoita tai mansikoita)

Sekoita kaurahiutaleet ja pähkinärouhe ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paahda 125 asteessa uunissa noin tunti, sekoita välillä.
Lisää jäähtyneiden hiutaleiden joukkoon ruokokidesokeri ja paloitellut kuivatut hedelmät ja marjat.
Säilytä kuivassa paikassa suljetussa purkissa.

Vinkki! Voit käyttää myslissä erilaisia valmiita kuivattuja hedelmäsekoituksia, hiutaleita, tai vaikkapa kaurakeksinmuruja.