1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Kesällä jälkiruokakin valmistetaan helposti grillin äärellä. Monet hedelmät kypsyvät upeiksi grillin lämmössä. Seuraksi voi pyöräyttää pallon vaniljajäätelöä.

Grillinektariini
4 annosta

4 nektariinia
25 g voita
1 dl Myllyn Paras auringonkukansiemen-mansikkagranolaa
1 tl vaniljasokeria

Lisäksi:
½ l vaniljajäätelöä
hunajaa tai siirappia

Huuhtele nektarit ja halkaise kahteen osaan. Poista siemen.
Laita puolikkaat leikkauspinta alaspäin grilliparilalle ja grillaa pintaan kaunis väri. Sekoita voi ja auringonkukansiemen-mansikkagranola sekä vaniljasokeri keskenään. Pyöritä käsissä tiiviitä palloja seoksesta ja painele grillinektarien keskelle.
Jatka grillaamista leikkauspinta ylöspäin kuvun alla, kunnes nektarit ovat lämpimiä ja granolaseos rapeaa.
Tarjoa vaniljajäätelön kanssa. Valuta pinnalle halutessasi vielä hunajaa tai siirappia.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä: Myllyn Paras

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.