1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (11 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Gluteenittomat letut ovat aivan yhtä herkullisia kuin vehnäjauhoistakin valmistetut.
Anna taikinan mielellään turvota hetki ennen paistamista.
Tarjoa hillon tai marjojen kanssa.

Gluteenittomat letut
25-30 kpl

5 dl maitoa
2 munaa
2 dl Semper Fin Mix -jauhoseosta
1 dl Semper Tattari&Teff -jauhoseosta
ripaus suolaa
ripaus sokeria
½ dl öljyä tai sulatettua voita tai margariinia

Paistamiseen:
öljyä tai voita

Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon munat. Lisää Fin Mix ja Tattari&Teff -jauhoseos, sekä ripaus suolaa ja sokeria.
Sekoita lopuksi öljy tai sulatettu voi tai margariini.
Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Paista kuumalla lettupannulla öljyssä tai voissa molemmin puolin.

Banaaniletut valmistat helposti vain muutamasta raaka-aineesta.
Näihin lettuihin et tarvitse lainkaan jauhoja.

Banaaniletut

2 banaania
4 munaa
1 tl vaniljasokeria

Laita banaanit, rikotut munat ja vaniljasokeri tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
Paista kuumalla pannulla öljyssä tai voissa molemmin puolin.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.