1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (236 arvostelua, keskiarvo: 3,70 / 5)
Ladataan...

Gluteeniton pannukakku on yhtä herkullinen kuin vehnäjauhoillakin valmistettu. Makueroa ei huomaa, joten voit hyvin valmistaa gluteenittoman pannukakun isollekin joukolle.
Pakasta halutessasi osa myöhempää herkuttelua varten!

Gluteeniton pannukakku
uunipellillinen

1 l maitoa
4 munaa
1 tl suolaa
6 dl Semper FIN MIX -jauhoseosta
4 rkl sulatettua voita, margariinia tai ruokaöljyä

Mittaa maito kulhoon ja sekoita joukkoon rikotut munat, sekä suola.
Lisää Semper FIN MIX -jauhoseos ja sekoita tasaiseksi.
Lisää sulatettu voi, margaiini tai ruokaöljy sekoittaen.
Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle reunalliselle uunipannulle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa seuraksi hilloa ja halutessasi kermavaahtoa tai vaniljajäätelöä.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Hellaoliisi: Yhteistyössä Semper

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.