1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,33/5)

Tummina syys- ja talvi-iltoina maistuu täyteläiset juustot. Juustojen makuparina voit tarjota hilloja ja hedelmiä. Tämä annos toimii illanistujaispöydässä helppona suolaisen makeana tarjottavana, jonka hedelmiä voit halutessasi esikypsentää hieman ennen kuin lisäät juuston lämpenemään. Lisämakua saat lorauttamalla joukkoon appelsiinilikööriä. Upean kermaisen President Brie kiilapalan pinnalla on ohut valkohomekerros. Kokeile myös muita President Brie -juustoja.

Brie-juusto ja hedelmäkompotti
4 annosta

3 kiivi-hedelmää
2 sharonia
2 päärynää
½ appelsiinin puristettu mehu TAI ½ dl appelsiinilikööriä
200 g President Brie kiilapala
1 dl pähkinäsekoitusta
2 rkl hunajaa

Kuori kiivi-hedelmät ja paloittele huuhdellut sharonit ja päärynät.
Leikkaa ne sopiviksi suupaloiksi.
Laita kuumalle pannulle ja kääntele hetki.
Lisää appelsiinin puristettu mehu tai appelsiinilikööri. Kiehauta.
Laita hedelmäpalat uunivuokaan tai uunin kestävään pannuun ja nosta päälle President Brie kiilapala.
Laita vuoka 175-asteisen uunin keskiritilätasolle noin 10 minuutiksi. Ripottele pinnalle pähkinät ja jatka kuumennusta noin 5 minuuttia tai kunnes pähkinät ovat kauniin värisiä. Valuta pinnalle hunajaa.

Tarjoa heti!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä President

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.