1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (15 arvostelua, keskimäärä: 4.27/5.00)
Ladataan...

(kuva päivitetty 11.11.2012)

Appelsiinikiisseli on raikas ja upean värinen kiisseli, jota voit tarjota välipalana ja jälkiruokana.
Voit viipaloida joukkoon myös banaania tai muita hedelmiä.

Appelsiinikiisseli

1 l appelsiinitäysmehua
1- 1/2 dl sokeria
3/4 dl perunajauhoja + 1 dl vettä
3-4 appelsiinia kuutioina

Laita appelsiinitäysmehu ja sokeri kattilaan.
Kun neste höyryää, lisää keskenään sekoitetut perunajauhot ja vesi ohuena nauhana liemeen
koko ajan sekoittaen.
Kiehauta, kunnes liemi sakenee. Älä keitä.
Lisää joukkoon kuutioidut appelsiinipalat.

Ripottele pinnalle sokeria.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.