1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvioita)

Kesän jälkiruoissa ja kakuissa kannattaa hyödyntää sesongin marjoja ja hedelmiä.
Helppo ja herkullinen jälkiruoka syntyy vaivatta kasaamalla kerroksittain herkkuaineksia jälkiruokakulhoon tai isoon tarjoilukulhoon.
Tämä sopii myös kesäjuhlaan kakun korvikkeeksi. Annostele värikkäisiin laseihin tai kippoihin valmiiksi ja koristele pöytä vaikkapa mustikanvarvuilla.

Appelsiini-mustikkatrifle
5 annosta

2 dl vispikermaa
200 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 tl hyvin pestyn appelsiinin kuoriraastetta
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
150 g mustikoita tai pensasmustikoita
15 kpl Jyväshyvä Kaurakeksejä tai Jyväshyvä Mustikkainen

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon Philadelphia-tuorejuusto, sekä hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, sokeri ja vaniljasokeri.
Laita jälkiruokakulhoon tai lasiin kerroksittain kerma-tuorejuustoseosta, sekä mustikoita ja paloiteltuja Jyväshyvä kaurakeksejä tai mustikkaisia kaurakeksejä.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa: