1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Amerikkalaiset pannukakut sopivat niin brunssille kuin ihanaksi välipalaksi.
Tarjoa seuraksi hunaja-inkiväärimarinoitua hedelmäsalaattia.

Amerikkalaiset pannukakut ja hunaja-inkiväärimarinoitua hedelmäsalaattia
n. 20 kpl

3 dl maitoa
200 g kermaviiliä
3 munaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl vaniljasokeria tai vaniljajauhetta
½ dl Hunajainen SAM Kesäkukka juoksevaa hunajaa tai muuta hunajaa
½ dl sulatettua voita tai öljyä

Paistamiseen:
voita tai öljyä

Lisäksi:
1-2 isoa päärynää
2 kiwi-hedelmää
700 g cantaloupemelonia
3 passiohedelmää
½ limen raastettu kuori
1 limen mehu
2 rkl Hunajainen SAM Hunaja-inkivääri -akaasiahunajaa

Mittaa maito ja kermaviili kulhoon.
Riko joukkoon munat.
Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, suola, vaniljasokeri, juokseva hunaja ja sulatettu voi tai öljy. Sekoita tasaiseksi. Anna taikinan turvota mielellään noin puoli tuntia.
Paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä molemmin puolin.

Valmista seuraksi marinoitu hedelmäsalaatti.
Kuori ja paloittele päärynä ja kiwi-hedelmät, sekä cantaloupemeloni. Puolita passiohedelmät ja koverra siemenet joukkoon.
Pese lime ja raasta puolikkaan limen kuori.
Purista limenmehua joukkoon ja mausta Hunaja-inkivääri -hunajalla.
Sekoita ainekset ja tarjoa amerikkalaisten pannukakkujen kanssa.

 

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.