1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,67 / 5)
Ladataan...

Valmista ihanat marjajäädykkeet pieniin espressokuppeihin tai kumottaviin leivosvuokiin ja koristele tuoreilla kesämarjoilla ja rouheilla Jyväshyvä Luonnonhyvät Kaurakekseillä.
Keksejä löydät suklaalla tai karpalolla höystettynä, tai perinteisen kaurakeksin makuisena.

Vaniljaiset jogurtti-marjajäädykkeet
8-15 annosta annosvuoan koosta riippuen

2 dl vispikermaa
2 dl maustamatonta jogurttia
1 dl ruokosokeria tai muuta sokeria
1 rkl vaniljasokeria
200 g mustikoita
200 g vadelmia

Lisäksi:
1 pss Jyväshyvä Luonnonhyvät keksejä (kaura, karpalo tai suklaa)

Vaahdota vispikerma. Vatkaa joukkoon maustamaton jogurtti, ruokosokeri ja vaniljasokeri.
Tarkista maku. Makeuta tarvittaessa.
Sekoita joukkoon mustikat ja vadelmat nuolijalla käännellen.
Murusta yksi keksi kutakin annosta kohden. Mikäli käytät kumottavaa vuokaa, täytä se ensin jäädyketäytteellä ja ripottele pinnalle murustettu keksi.
Voit valmistaa jäädykkeet myös pieniin espressokuppeihin. Murusta silloin keksi pohjalle ja jaa päälle täyte.
Pakasta vähintään yön yli.

Ota jäädykkeet sulamaan 5-10 minuuttia ennen tarjoilua.
Kumoa jäädykkeet tarvittaessa tai tarjoa sellaisenaan kupeista.
Koristele tuoreilla marjoilla ja Luonnonhyvät kekseillä.

Reseptin laatinut:
Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa: