1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelut, Keskimäärä: 5.00/5.00)
Ladataan...

Ihanan rapeat suklaiset jäätelöleivokset ilahduttavat kaiken ikäisiä.
Käytä vaihdellen erilaisia jäätelöitä.
Valmista mielellään jo edellisenä päivänä pakastimeen, jotta jäätelö ehtii jäätyä kunnolla kiinni suklaapatukkaan.
Ihania tarjottavia vaikkapa lastenkutsuille. Ja kyllä nämä aikuisillekin kelpaavat!

Rapeat suklaa-jäätelöleivokset
4 kpl

4 Cloetta Crispy Chocowoffel -suklaapatukkaa
n. ¼ l jäätelöä

Leikkaa suklaasta kaksi saman kokoista kahden suklaarivin palaa terävällä veitsellä. Jäljelle jää yksi yhden rivin pala, josta voit tehdä pieniä suupaloja halutessasi.
Leikkaa kovasta jäätelöstä noin 1 ½ cm paksuja viipaleita, jotka ovat suklaapalan kokoisia. Laita jäätelö suklaapalan päälle ja laita toinen kanneksi. Nosta varovasti leivinpaperilla vuoratulle lautaselle tai vadille.
Valmista näitä niin monta kuin tarvitset. Laita pakastimeen tasaiselle alustalle mahdollisimman pian.
Anna jäätyä muutama tunti tai mielellään yön yli.
Mikäli säilytät niitä pakastimessa pidempään, muista suojata ne ilmavasti foliolla.
Ota leivokset pakastimesta juuri ennen tarjoilua.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Cloetta

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.