
- Annoksia: 4
- Valmistusaika: 12h 00 min
- Aktiivinen valmistusaika: 15 minuuttia
- Annos: neljälle
Mansikkajäätelö
Ainekset
- kuohukerma - 5 dl
- makeutettu kondensoitu maito - 400 g
- tuore mansikka - ½ l
- vaniljasokeri - 1 tl
Allergeenit
- maito
- mansikka
Kesähelteillä maistuvat jäätelöt. Itse valmistetut jäätelöt voit maustaa sesongin marjoilla, hienonnetuilla karamelleilla, suklaarouheella, keksinmuruilla ja yrteillä. Kokeile myös elintarvikearomeja.
Tämä mansikkajäätelö on tehty kotimaisista mansikoista. Kokeile!
Mansikkajäätelö
4 annosta
5 dl kuohukermaa
n. 400 g makeutettua kondensoitua maitoa
½ l kotimaisia tuoreita mansikoita
1 tl vaniljasokeria
Vaahdota kuohukerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon makeutettu kondensoitu maito, sekä paloitellut kotimaiset mansikat ja vaniljasokeri. Laita seos suojattuna pakastimeen yön yli.
Pyöritä palloiksi ja tarjoa.