1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Mansikka-jogurttijäätelö on ihastuttava jälkiruoka tai välipala kuumana kesäpäivänä.
Käytä kauden marjoja yhdessä tai erikseen, mausta haluamallasi tavalla, esimerkiksi valkosuklaarouheella, sulatetulla valkosuklaalla, limen- tai sitruunan kuoriraasteella tai erilaisilla leivontamausteilla.

Mansikka-jogurttijäätelö
6-8 annosta

2½ dl kuohukermaa
2½ dl Salakis Turkkilaista jogurttia
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 l mansikoita

Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon turkkilainen jogurtti.
Riko munat puhtaaseen kulhoon, mittaa joukkoon sokeri ja vaniljasokeri ja vatkaa kestäväksi vaahdoksi.
Putsaa mansikat ja laita puolet tehosekoittimeen ja pyöräytä rakenne rikki.
Lisää seos vaahdon joukkoon ja sekoita.
Leikkaa loput mansikat lohkoiksi ja kääntele joukkoon.
Laita seos kelmulla tai foliolla suojattuna pakastimeen useaksi tunniksi tai yön yli.
Ota jäätelöstä palloja ja tarjoa!

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Yhteistyössä Salakis

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.