1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Ihanan mansikkasorbetin valmistus on helppoa! Bonnen sataprosenttisia hedelmä- ja marjasoseita käyttäessä voit valmistaa aina juuri sen makuista sorbettia kuin tahdot. Voit täydentää sorbetteja myös marjoilla, mutta se ei ole lainkaan välttämätöntä. Tämä herkullinen sorbetti saa trendikkään makulisän tuoreesta basilikasta.

Mansikka-basilikasorbetti
2-4 annosta

2 kananmunavalkuaista
½-1 dl tomusokeria
½ dl hienonnettua basilikaa
250 g Bonne Mansikkasosetta
(2 dl mansikoita pieninä kuutioina)

Mansikka-sorbetti

Vaahdota munanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon tomusokeri ja hienonnettu basilika sekä Bonne Mansikkasose. Voit halutessasi pilkkoa joukkoon myös pieniä mansikkapaloja. Laita seos foliolla suojattuna pakastimeen ja vatkaa puolen tunnin välein muutaman kerran, jos mahdollista. Sorbetti on valmis seuraavana päivänä. Ota jäätelöpallolla palloja ja tarjoa Bonne Mansikkasoseen kanssa.

Vinkki!
Kokeile myös muilla Bonne marja- ja hedelmäsoseilla.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Uusimpia Bonne reseptejä:



Tästä löydät kaikki BONNE reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.