1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Vogelin luomumehut sopivat mainiosti raikkaiden kesäjälkiruokien valmistukseen. Aurinkoisilla säillä maistuu ihanat sorbetit. Voit maustaa seoksia tuoreilla hienonnetuilla yrteillä, vaniljasokerilla, hedelmä- tai marjapaloilla.
Makeus on makuasia. Eri mehut maistuvat myös erilaisilta. Mikäli kaipaat itse enemmän makeutta, lisää valkuaisvaahtoon sokeria tai hunajaa.
Maista seosta ennen pakastusta.
Herkullisia sorbettihetkiä!

Mangosorbetti
3-4 annosta

3 munanvalkuaista
2 dl Biotta Mangomehua
(hunajaa makeutukseen tarvittaessa)
2 rkl Molkosan Fruit -heratiivistettä

Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon mangomehu ja Molkosan Fruit -heratiiviste. Tarkista maku. Lisää tarvittaessa joukkoon hunajaa.
Laita seos pakastimeen ja vaahdota puolen tunnin välein kolme kertaa pakastuksen alkuvaiheessa.
Jaa annoskulhoihin ja nauti!

Vinkki! Kokeile myös muita Biotta mehuja sorbettien valmistukseen.

Reseptin laatinut:

Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.