1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua. Keskiarvo: 5,00/5)

Nyt voit valmistaa taivaallisen herkullisen maidottoman jäätelön ihan itse. Vaihtoehtoja on useita. Mausta jäätelösi erimakuisilla Biotta mehuilla. Niistä saat herkullisen maun ja kauniin värin. Uskallatko kokeilla vaikkapa punajuurijäätelöä?

Jaa jäätelömassa pitkänmalliseen leipävuokaan tai mihin tahansa pakastuksen kestävään astiaan, jos haluat ottaa jäätelöstä esimerkiksi palloja. Mikäli kaapistasi löytyy silikonisia muffinivuokia, voit valmistaa niissä näppärästi annosjäätelöitä. Kondensoitua kookosmaitoa löydät hyvin varustelluista kaupoista säilykepurkissa. Mikäli haluat valmistaa jäätelöä vain yhdestä mehumausta, käytä mehua yhteensä 2 desilitraa.

Maidottomia porkkana- ja ananasjäätelöitä

Maidottomia porkkana- ja ananasjäätelöitä
10-12 annosta

2 ½ dl maidotonta kauravispiä
1 pkr (330 g) kondensoitua kookosmaitoa
1 dl Biotta Ananasmehua
1 dl Biotta Porkkanamehua

Vaahdota kauravispi valkoiseksi kestäväksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kondensoitu kookosmaito. Jaa seos kahteen yhtä suureen osaan. Sekoita toisen joukkoon ananasmehu ja toisen porkkanamehu. Jaa seokset kerroksittain isompaan vuokaan ja vedä haarukalla raitoja tai jaa seokset esimerkiksi silikonisiin muffinivuokiin. Laita pakastimeen yön yli ja kumoa tarjolle.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä A. Vogel

Uusimpia Vogel reseptejä:Tästä löydät kaikki VOGEL reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.