1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Sain kesällä testattavakseni Yosan tuotteita, joista Ruoka & Dippi kiinnosti erityisesti.
Maidottomat jälkiruokaherkkujen ohjeet tulevat tarpeeseen, sillä niitä aina kysellään.

Jäätelössä on soija- ja kauratuotteille tyypillinen sivumaku, mutta maku oli kuitenkin mielestäni miellyttävä.
Helppo resepti, jonka voi toteuttaa myös ilman jäätelökonetta.

Maidoton marjajäätelö

250 g mansikoita, mustikoita, mustaherukoita, vadelmia tai pakastemarjasekoitusta
2 prk Yosa ruoka & dippi
1 ¾  dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1 tl sitruunan mehua

Sekoita ainekset tasaiseksi sähkövatkaimella tai sauvasekoittimella.
Laita massa jäätelökoneeseen pyörimään noin 50 minuutiksi.

Mikäli et omista jäätelökonetta, voit pakastaa massan sellaisenaan.

Anna jäätyä mielellään seuraavaan päivään.
Pyöräytä jäätelöstä palloja ja nosta tarjolle.

Säilyy pakastimessa suojattuna useita viikkoja.