1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 arvostelua, keskiarvo: 4,00 / 5)
Ladataan...

Kurkku-limesorbetti
6 annosta

1 ½ dl sokeria
2 dl vettä
1 limen raastettu kuori
2 limen mehu
1 keskikokoinen kurkku
3 munanvalkuaista
1/3 ruukku sitruunamelissaa

Mittaa kattilaan sokeri, vesi, limen raastettu kuori, limen mehu ja raastettu kurkku.
Kiehauta, kunnes sokeri on liuennut joukkoon.
Jäähdytä seos.
Vaahdota munanvalkuaiset kovaksi valkoiseksi vaahdoksi ja hienonna sekaan sitruunamelissaa.
Sekoita vaahto varovasti käännellen jäähtyneen sokeri-kurkkuseoksen joukkoon.
Tarkista maku.
Laita pakastimeen ja vaahdota seosta mielellään muutaman kerran puolen tunnin välein pakastuksen alkuvaiheessa.
Anna sorbetin kiinteytyä vähintään seuraavaan päivään.
Pyöritä palloiksi ja nauti.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.