1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 3,00 / 5)
Ladataan...

Kesän trendikkäät mehujäät valmistetaan kurkusta ja inkivääristä. Voit korvata inkiväärin myös sitruunaruoholla.

Kurkku-inkiväärimehujäät
8-12 kpl riippuen muottien koosta

2 kurkkua
¾ dl hunajaa
1 tl inkivääriä
1 sitruunan mehu

Mehusta kurkku mehulingolla.
Sekoita kurkkumehuun hunaja ja raastettua inkivääriä. Purista joukkoon sitruunan mehu.
Tarkista maku. Kaada jäätelömuotteihin tai valmista muotit vaikkapa kertakäyttöisistä snapsilaseista. Laita jäätelötikut nesteeseen ja laita jäätelöt pakastimeen mielellään yön yli.

Irrota vuoista ja nauti kuumana kesäpäivänä!

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Puhtaasti kotimainen
Reseptin tarjoaa Kauppapuutarhaliitto Ry
Kauppapuutarhaliitto Ry

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.