1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei vielä arvosteluja)
Ladataan...

Kissanminttu on ihastuttavan makuinen minttu-suklaalikööri. Siitä voi valmistaa todistetusti ainakin herkullisen jäädykkeen. Uskon, että sillä voisi maustaa myös maistuvan moussen.
Nämä jäädykeleivokset on tehty silikonisiin sydän-muffinivuokiin . Pinnalla on Aaria-mausteiden maitosuklaalastuja .

Kissanminttu-jäädykeleivokset n. 15 kpl

Pohja:
4 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta

Jäädyke:
2 munaa
1/2 dl sokeria
2,5 dl Flora vispiä
2 tl vaniljasokeria
1/2-1 dl Kissanminttu-likööriä
n. 100 g maitosuklaarouhetta

Pinnalle: maitosuklaalastuja

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista 225 asteisessa uunissa n. 7 minuuttia.
Kumoa valmis torttupohja leivinpaperille tai keittiöpyyhkeen päälle.

Leikkaa torttulevystä paloja ja laita ne silikonisten muffinivuokien pohjalle. Voit tehdä tästä myös kakun käyttämällä irtopohjavuokaa.

Vatkaa täytteen munat ja sokeri kuohkeaksi.
Vaahdota Flora vispi, mausta vaniljasokerilla.
Yhdistä vaahdot, lisää joukkoon likööri ja suklaarouhe.
Jaa seos muffinivuokiin ja jäähdytä pakastimessa vähintään muutama tunti.

Koristele valmiit leivokset suklaalastuilla.