1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,57 / 5)
Ladataan...

Joulupöydän upea jälkiruoka nostetaan tarjolle pakastimesta. Voit valmistaa jäädykkeen vaikka viikkoa ennen tarjoilua pakastimeen. Voit käyttää myös muita suosikkimarjojasi.

Hunajainen valkosuklaa-karpalojäädyke
8 annosta

2 munaa
½ dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna -luomuhunajaa
2 dl vispikermaa
200 g tuorejuustoa tai maitorahkaa
2 tl vaniljasokeria
½ dl Hunajainen Sam Hunaja & Sitruuna -luomuhunajaa
3 dl puolukoita tai karpaloita
½ tl kanelia
100 g valkosuklaata

Vaahdota munat ja Hunaja & Sitruuna -luomuhunaja kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai maitorahka, sekä vaniljasokeri, hunaja, puolukat tai karpalot, kaneli ja karkeaksi rouhittu valkosuklaa.
Sekoita joukkoon muna-hunajavaahto. Tarkista maku.

Kaada seos jäädykevuokaan ja anna jäähtyä pakastimessa yön yli suojattuna.

Kumoa jäädyke tarjoiluvadille hetki ennen tarjoilua ja koristele halutessasi valkosuklaalla ja puolukoilla tai karpaloilla.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
.Hellapoliisi yhteistyössä Hunajainen Sam

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.